Команда ОС

Команда ОС
Наявні вакансії, умови та вимоги
Директор

 

Сергій Галашевський

Директор

  • Управлінські питання
  • Вартість робіт з інспекції та сертифікації
  • Специфічні питання щодо сертифікаційного процесу
  • Загальні питання щодо ведення органічного рослинництва, заготівлі дикорослих продуктів, виробництва харчових продуктів
  • Інші види послуг, відмінні від сертифікації

 

Юлія Галашевська

Керівник відділу послуг

  • Діяльність з експорту органічної продукції
  • Питання щодо сертифікаційного процесу та надання послу

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 243 19 90

>Юлія

Лідія

 

Лідія Журба

Спеціаліст відділу послуг

  • Проведення відбору та випробувань зразків продукції, сюрвеєрські послуги
  • Інформація щодо результатів лабораторних досліджень

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 243 19 90

 

Віра Пасацька

Спеціаліст відділу послуг

  • Планування та проведення інспекцій
  • Загальні питання щодо ведення та сертифікації органічного рослинництва, бджільництва, аквакультури
  • Видача дозволів на використання насіння та застосування допоміжних речовин (ЗЗР, добрив, кормів)

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 243 19 90

Віра

Ольга

 

Ольга Лисецька

Керівник відділу якості

  • Скарги / пропозиції щодо вдосконалення роботи Органік Стандарт (в тому числі, інспекторів)

+38(067) 823 83 89

 

Валентина Притюпа

Менеджер по персоналу


•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 827 13 51

Валентина

Андрій

 

Андрій Шаламов

Фінансовий менеджер

  • Інформація щодо контрактів, додаткових угод, рахунків
  • Інформація щодо оплат, вартості послуг
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 827 13 51

 

Марія Кузьмівна Піша

Головний бухгалтер

  • Інформація щодо бухгалтерських документів (акти, податкові накладні)
  •  


•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(044) 200 62 15

Марія

Катерина

 

Катерина Пономаренко

Спеціаліст фінансового відділу

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(044) 200 62 15

 

Дар'я Залєвська

Менеджер зі збуту

  • Інформація щодо контрактів, додаткових угод, рахунків
  • Інформація щодо оплат, вартості послуг

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 827 13 51

Даша

Тетяна

 

Тетяна Сидорова

Офіс-менеджер

  • Відправка/прийом кореспонденції, кур’єрська доставка

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 827 13 51
+38(044) 200 62 16

 

Іван Гавран

Провідний інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекцій на Вашому підприємстві
  • Інформація щодо сертифікації та затвердження допоміжних речовин (ЗЗР, добрив, кормів)
  • Загальні питання щодо ведення органічного рослинництва, заготівлі дикоросів, тваринництва, бджільництва, аквакультури, виробництва ЗЗР та добрив

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 243 19 92

Іван

Директор

 

Руслан Білик

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві
  • Загальні питання щодо ведення органічного рослинництва
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 273 47 76

 

Василь Шукалович

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 784 54 04

Василь

Оксана

 

Оксана Бойко

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(063) 368 56 28

 

Ольга Лісовик

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(050) 166 79 16

Ольга

Олександр

 

Олександр Гера

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 862 75 15

 

Сергій Бондарєв

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(066) 607 34 18

Сергій

Тарас

 

Тарас Бабченко

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(098) 479 61 00

 

Любомир Клепач

Інспектор з виробництва
сільськогосподарської продукції

  • Питання щодо інспекції на Вашому підприємстві

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(096) 395 70 49

Любомир

Сергій

 

Сергій Мазуренко

Інспектор з відбору

  • Питання щодо відбору зразків на Вашому підприємстві
•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(067) 921 40 05

 

Євген Топор

Інспектор з відбору

  • Питання щодо відбору зразків на Вашому підприємстві

•Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
+38(096) 163 27 96

Євген

Фахівець з проведення інспекцій виробництва сільськогосподарської продукції

1. Обов'язки:

  • Надання професійних інспекційних послуг від імені ТОВ «Органік стандарт»;
  • Вчасна підготовка, виконання та оформлення інспекційних звітів (у тому числі фінансовий звіт);
  • Взаємодія з Клієнтами та професійний супровід проектів;
  • Постійна підтримка та оновлення знань стосовно вимог органічного виробництва.

2. Вимоги до кандидата:

  • Вища аграрна освіта та/або практичний досвід у сфері аграрного виробництва, управління чи аграрної науки;
  • Можливість та готовність до відряджень;
  • Комп`ютерна грамотність (Microsoft Word, Excel, Internet);
  • Знання англійської мови (починаючи від базового рівня) – буде перевагою;
  • Бажання працювати в Органік Стандарт;
  • Клієнтоорієнтованість.

3. Особисті якості:

  • Підтримка та/або розуміння філософії органічного виробництва;
  • Акуратність в роботі з документацією;
  • Здатність працювати самостійно за гнучким графіком та/або в офісі;
  • Прагнення до навчання та самовдосконалення;
  • Комунікабельність та дипломатичність;
  • Стійкість та неупередженість у складних ситуаціях.

4. Компанія пропонує:

  • Безкоштовне попереднє теоретичне навчання та професійну підготовку щодо стандартів, вимог та підходів до інспектування господарств, які впроваджують органічне виробництво;
  • Можливість професійного росту;
  • Роботу в команді та самостійно;
  • Проектну оплату (кожен проект-інспекція оплачується окремо);
  • Індивідуальний підхід до формування графіку роботи;
  • Веселі корпоративи;)

Фахівець з оцінювання інспекцій виробництва сільськогосподарської продукції

1. Обов'язки:

  • Надання професійних послуг з оцінювання проектів від імені ТОВ «Органік стандарт»;
  • Вчасна підготовка, заповнення та оформлення Підсумкових оцінок (у тому числі фінансовий звіт);
  • Взаємодія з інспекторами та професійний супровід проектів;
  • Постійна підтримка та оновлення знань стосовно вимог органічного виробництва.

2. Вимоги до кандидата:

  • Вища аграрна освіта та/або практичний досвід у сфері аграрного виробництва, управління чи аграрної науки;
  • Комп`ютерна грамотність (Microsoft Word, Excel, Internet);
  • Можливість працювати дистанційно;
  • Знання англійської мови (починаючи від базового рівня) – буде перевагою;
  • Бажання працювати в Органік Стандарт;
  • Клієнтоорієнтованість.

3. Особисті якості:

  • Підтримка та/або розуміння філософії органічного виробництва;
  • Акуратність в роботі з документацією;
  • Скурпульозність;
  • Уважність;
  • Здатність працювати самостійно за гнучким графіком та/або в офісі;
  • Прагнення до навчання та самовдосконалення;
  • Комунікабельність та дипломатичність;
  • Стійкість та неупередженість у складних ситуаціях.

4. Компанія пропонує:

  • Безкоштовне попереднє теоретичне навчання та професійну підготовку щодо стандартів, вимог та підходів до інспектування господарств, які впроваджують органічне виробництво;
  • Можливість професійного росту;
  • Роботу в команді та самостійно;
  • Проектну оплату (кожен проект оплачується окремо);
  • Індивідуальний підхід до формування графіку роботи;
  • Веселі корпоративи;)

Фахівець з оцінювання інспекцій виробництва харчових продуктів

1. Обов'язки:

  • Надання професійних послуг з оцінювання проектів від імені ТОВ «Органік стандарт»;
  • Вчасна підготовка, заповнення та оформлення Підсумкових оцінок (у тому числі фінансовий звіт);
  • Взаємодія з інспекторами та професійний супровід проектів;
  • Постійна підтримка та оновлення знань стосовно вимог органічного виробництва.

2. Вимоги до кандидата:

  • Вища освіта в сфері технологій харчової промисловості; систем управління з безпечності та якості харчових продуктів; стандартизації та сертифікації продукції АПК;
  • Практичні знання виробництва харчових продуктів та методів переробки харчових продуктів;
  • Знання Законодавства України в сфері безпечності, якості, стандартизації, сертифікації харчових продуктів;
  • Знання вимог міжнародних стандартів (IFS, BRS, HACCP, ISO 9001) та їх практичного застосування в сфері безпечності та якості виробництва продуктів харчування;
  • Практичний досвід роботи з переробними підприємствами в якості інженера з якості, технолога, внутрішнього аудитора, зовнішнього аудитора не менше 2 років;
  • Комп`ютерна грамотність (Microsoft Word, Excel, Internet);
  • Можливість працювати дистанційно;
  • Знання англійської мови (починаючи від базового рівня) – буде перевагою;
  • Бажання працювати в Органік Стандарт;
  • Клієнтоорієнтованість.

3. Особисті якості:

  • Підтримка та/або розуміння філософії органічного виробництва;
  • Акуратність в роботі з документацією;
  • Скурпульозність;
  • Уважність;
  • Здатність працювати самостійно за гнучким графіком та/або в офісі;
  • Прагнення до навчання та самовдосконалення;
  • Комунікабельність та дипломатичність;
  • Стійкість та неупередженість у складних ситуаціях.

4. Компанія пропонує:

  • Безкоштовне попереднє теоретичне навчання та професійну підготовку щодо стандартів, вимог та підходів до інспектування господарств, які впроваджують органічне виробництво;
  • Можливість професійного росту;
  • Роботу в команді та самостійно;
  • Проектну оплату (кожен проект оплачується окремо);
  • Індивідуальний підхід до формування графіку роботи;
  • Веселі корпоративи;)

Фахівець з проведення інспекцій виробництва харчових продуктів

1. Обов'язки:

  • Надання професійних інспекційних послуг від імені ТОВ «Органік стандарт»;
  • Вчасна підготовка, виконання та оформлення інспекційних звітів (у тому числі фінансовий звіт);
  • Взаємодія з Клієнтами та професійний супровід проектів;
  • Постійна підтримка та оновлення знань стосовно вимог органічного виробництва.

2. Вимоги до кандидата:

  • Вища освіта в сфері технологій харчової промисловості; систем управління з безпечності та якості харчових продуктів; стандартизації та сертифікації продукції АПК;
  • Практичні знання виробництва харчових продуктів та методів переробки харчових продуктів;
  • Знання Законодавства України в сфері безпечності, якості, стандартизації, сертифікації харчових продуктів;
  • Знання вимог міжнародних стандартів (IFS, BRS, HACCP, ISO 9001) та їх практичного застосування в сфері безпечності та якості виробництва продуктів харчування;
  • Практичний досвід роботи з переробними підприємствами в якості інженера з якості, технолога, внутрішнього аудитора, зовнішнього аудитора не менше 2 років;
  • Можливість та готовність до відряджень;
  • Комп`ютерна грамотність (Microsoft Word, Excel, Internet);
  • Знання англійської мови (починаючи від базового рівня) – буде перевагою;
  • Бажання працювати в Органік Стандарт;
  • Клієнтоорієнтованість.

3. Особисті якості:

  • Підтримка та/або розуміння філософії органічного виробництва;
  • Акуратність в роботі з документацією;
  • Здатність працювати самостійно за гнучким графіком та/або в офісі;
  • Прагнення до навчання та самовдосконалення;
  • Комунікабельність та дипломатичність;
  • Стійкість та неупередженість у складних ситуаціях.

4. Компанія пропонує:

  • Безкоштовне попереднє теоретичне навчання та професійну підготовку щодо стандартів, вимог та підходів до інспектування господарств, які впроваджують органічне виробництво;
  • Можливість професійного росту;
  • Роботу в команді та самостійно;
  • Проектну оплату (кожен проект-інспекція оплачується окремо);
  • Індивідуальний підхід до формування графіку роботи;
  • Веселі корпоративи;)

Головний офіс - м. Київ, вул. Велика Васильківська, 38-Б, офіс 20
Будь ласка, надсилайте Ваше резюме на e-mail: •Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду•
Контактна особа: Валентина Сальнік Телефон: +38 067 823 83 89